Architectures

GAZZETTA DELLO SPORT

en it
GAZZETTA DELLO SPORT
The new offices of “La Gazzetta dello Sport”, Casa Gazzetta, an innovative and dynamic location designed by Progetto CMR. 
The new organization reveals an incessant debate between the journalist and the reader, between the newspaper and the web.  
The space has been designed according to the newsroom’s needs: a big open space, the management workplace stands in the middle and spreads the news towards the different areas. This promotes collaboration and donates flexibility to the interiors, which can support a future rearrangement.  
Walls and floors of any different editorial partition have been mostly customized with the reference sports, the interiors are characterized by recyclable materials, easy to preserve and long-lasting. 

Photo credits: Beppe Raso

City: MILAN

Status: Completed

Year: 2015

Designer: PROGETTO CMR

Photogallery

MAGAZINES

suitegdamac

Follow us on