Architectures

HALL GOOGLE

en it
HALL GOOGLE
The project, realized in collaboration with Coima Image, aims to functionally characterize the Google lobby with a strong impact. 
Upon entering, on the right, a large wall painted with shades of green balances the wood paneling placed behind the desk on the opposite side. 
The desk itself, white in colour and designed with clean lines, is placed in front of a wainscoting composed of overlapping boxes. 
The tridimensional effect is enhanced by lighting. The same effect is repeated in the ceiling through frames hung at different heights. 

Photo credits: De Ponte Studio Architects

City: MILAN

Status: Completed

Year: 2015

Designer: DE PONTE STUDIO ARCHITECTS

Photogallery

Newsletter

Processing of personal data in accordance with privacy laws (art. 4 of Legislative Decree 196/03)

MAGAZINES

suitegdamac

Follow us on