Architectures

WOLTERS KLUWER

en it
WOLTERS KLUWER
New headquarters for Wolters Kluwer in Milan, after 35 years: a more compact and efficient structure which necessarily implies a large transformation in the organisation and definition of the new modus operandi.  
All the employees were consulted and involved in the choices by the architects and by the management of the company and thus fully involved in this change process. 
The new five-storey headquarters has been designed to facilitate communication between the different departments creating different scenarios in which to work more efficiently and enjoyably. 
The light, true protagonist of the intervention, highlights the coloured gaps along the corridors which, through large panels, focus on the activities carried out by the company and the editorial products proposed. 

Photo credits: Andrea Segliani

City: MILAN

Year: 2017

Photogallery

MAGAZINES

suitegdamac

Follow us on